Canada goose, som er valget?

Canada Goose?

Canada Goose er en canadisk National Treasure grade fjer mærke, har næsten 60 års historie.Den tidlige gås var en arbejds dragt for særlige opgaver såsom den canadiske grænsepatrulje, Canada goose Færøerne.politi og miljø overvågninger, og var standard af National Science Foundations antarktiske ekspedition.Senere grundlægger af Sun søn overtog, mærket vil blomstre, bliver nu populær i verden af Canada Goose.

Når vi vælger denne form for varm frakke, faktisk er budgettet ganske høj. Det er bestemt ikke nok for os at hugge hænder med stjernerne alene.billige canada goose jakke. Shopping, skal vi vælge den mest egnede til deres egne, så til den stil, materiale forstå grundigt, for at begynde.

Indeks over termisk erfaring

Canada Goose også udviklet en termisk Experience Index,canada goose jakke. hvilket betyder, at hver beklædningsgenstand har en Tei værdi, der vil fortælle dig, hvad slags temperatur du er egnet til at bære.

TEL1 letvægts, egnet til 5 grader til 5 grader, TEL2, egnet til 0 grader til 15 grader, TEL3 base niveau, egnet til 10 til 20 grader, TEL4 persistens niveau, egnet-12 grader til 25 grader, TEL5 grænse niveau, egnet-30 grader nedenfor.

Canada Goose Varmt salg

Canada Goose Chateau Parka w/Fur Trimmed Hood, Navy

canada goose Dametøj jakke,udsalg,vest,outlet …

Vi klassificerer Canada Goose stilarter efter længde: kort, mellemlang og lang.

1.kort populær stil

Chelsea Best pris på Canada Goose Chateau Parka (Herre) Jakke.Chelsea er en relativt ny stil, og få stjerner er i øjeblikket båret, så mange mennesker er ikke bekendt med det. Designet er traditionelt og enkelt. Erfaringen, som mange mennesker bærer, er “slanke”. Taljen design er høj, og den samlede kropsandel er bedre. Der er et snørebåndsdesign bag taljen inde i tøjet. TEI3, egnet til daglig slitage fra -10 til -20 grader, 625 fluffy hvide duck down polstring, aftagelig pels krave.
Chilliwack Bomber jackets stil har altid været et design, som alle respekterer. Det er enkelt, let og køligt, så der er så mange mennesker, der køber denne Chilliwack. TEI3, egnet til daglig slitage fra -10 til -20 grader, 625 fluffy hvide duck down polstring. De nuværende farver er sorte, grå, mørkeblå, rød og militærgrøn. Denne pels krave er ikke aftagelig.
Montebello Stilen er enkel, ukompliceret, og længden er lidt længere end Chilliwack bomberjakken. Den dækker bare balderne. Du behøver ikke bekymre dig om at strække din hånd lidt. Den tre-niveau varme TEI3 er velegnet til daglig slitage på -10 til -20 grader, og hvidheden på 625 er hvid. Duck nedfyldning. mange farvevalg
Expedition Denne stil blev oprindeligt designet til forskere i Antarktis.Køb Canada Goose Expedition Parka.Mode løs.Mere kompleks og tykkere end andre stilarter. Hele er meget praktisk, med ærmer inde og ude, der er otte lommer lommer! TEI5, der er egnet til at bære i ekstremt koldt miljø under -30 grader, fyldt med 625 fluffy hvide ænder ned, er pelskraven ikke aftagelig.

2.Medium og store populære stilarter

Shelburne Traditionelle simple down Jacket design, mere beskedne. Selv om det også er en slank, men visuelt mere afslappet, synes at atmosfæren.tei3, egnet til-10 til 20 grader dagligt slid, 625 fluffy hvid Duck ned fylde, hår krave aftageligt.
 Kensington  Denne længde og knæ, ben bange for kulde og ikke ønsker at være for lang venner, kan du vælge dette afsnit. Udformningen detaljer af to rækker af knapper i bunden af filmen lette behovene i forskellige aktiviteter. Taljen har justeringen elastisk bånd, har den indlysende selv-dyrkning virkning. TEI3, velegnet til-10 til 20 grader dagligt slid, 625 fluffy hvid Duck ned fyld, hår krave aftagelig.
Trillum Trillum er mere design end Shelburne, og ingen Kensington detaljer er komplekse.Køb Canada Goose Tilbud. Den forreste to store lommer, nok til at opfylde de små ting at bære på lasten! Tøjets indvendige talje er designet med elastiske reb for at lette justering. TEI4, velegnet til-15 til 25 grader af miljø slitage, er den samme type produkter med den højeste termiske indeks stil. 625 fluffy hvid Duck ned fyld, hår krave aftageligt.
Victoria  Dette er absolut minimalistisk. Der er intet andet indlysende design end det iøjnefaldende store gåsarmbånd. Knapper, lynlås, store lommer, søm, alt væk, tydelig tynd talje detaljer, mere slank. Det er også meget alsidigt. TEI3, egnet til daglig slitage fra -10 til -20 grader.

3.Lang sektion

 Mystique  Den største fordel ved Mystique er, at den er tæt pakket fra start til slut. Det er det samme som Expedition for TEI5, men Mystique er overlegen i længden, og ekspeditionen er stærk i tykkelse. 625 fluffy hvid duck down polstring, aftagelig pels krave.

Canada Goose Derivative Series

Canada goose som er valget
Canada goose som er valget?PBI
  • PBI

For at øge bevidstheden om beskyttelse af isbjørne har Canada Goose et langsigtet samarbejde med Polar Bear International (PBI),canada goose outlet grønland. den eneste organisation dedikeret til beskyttelse af vilde isbjørne.

For hver PBI-jakke, der sælges, vil Canada Goose donere $ 25 som en nøglefinansiering til isbjørn og miljøbeskyttelsesforskning og fortalervirksomhed.

  • Fusion Fit

Fusion Fit er en serie specielt skræddersyet til brugere, der er små og forfølger deres kropskurver. Ærmerne er kortere og kroppen er mindre.

  • Sort etiket serie

Det sorte mærke er faktisk et tegn på den tidlige brug af den store gås, men den er ikke blevet fremført som det mest kendte røde mærke. Det sorte mærke er placeret et niveau højere end det røde mærke inden 2016, og fodermaterialematerialerne er forskellige, og prisen er meget højere end det røde mærke. Canada Goose Færøerne Udsalg.Dae fik mere og mere opmærksomhed og kærlighed, omstrukturerede Dae produktlinjen i 2016 og udvidede mange mellem- og lange sektioner til det tilsvarende sorte mærke. Materialerne er gradvis justeret med den røde standard, og prisen er ikke anderledes, så flere brugeres præferencer ses.

Skelne mellem ægte og falsk

Før du køber tøj af den store gås, skal du købe den fra den officielle hjemmeside (www.canadagoose.com) eller en forhandler, der er autoriseret af den officielle hjemmeside. Mange mennesker vil finde billigere måder at købe andre kanaler på, hvilket kan være forfalsket.

Hvordan er Canada Goose pleje?

1. materialet af tøjet er anderledes, så vaske måde er anderledes, alle før forarbejdning, skal se nøje vedligeholdelses mærket.
2. pelsen skal også hvile. Hvis det er muligt, kan du gå til pels og hænge det lodret.

3. Når hængende frakker, vælge en stor bøjle, kan du gøre tøj bevare den bedste form.Opbevares i et let og tørt miljø.

Canada goose, som er valget?3

Canada goose, som er valget?3 (1)
4. Vælg støvposen med åndbart hul.

Canada goose, som er valget?4

Leave a comment