Hvad er Canada Goose Black Label samling?

Denne sæson Canada Goose tilbyder deres Black Label samling, som omfatter et par af dine foretrukne Canada Goose modeller. På disse produkter, canada goose jakke, vil du stadig finde Canada Goose logo i det sædvanlige sted (på venstre arm) men den berømte røde, hvide og blå logo du er vant til at blive erstattet af en sort og grå logo. De nye logoer er samme design og kun bruge de forskellige farver (nuancer) for at tilbyde en mere elegant og diskret look.

Andre modeller er stadig er designet med original Canada Goose-logoet, canada goose grønland, så hvis ikke du er klar til at opgive den vibrantly farvet logo du ikke behøver at.

For dem der ønsker en lille ændring og originalitet i deres Canada Goose produkter, køb canada goose grønland, shop for samlingen Black Label. Tilbyder den samme stil, varme og komfort, er Black Label samling sikker på at være et hit i modeverdenen denne sæson.

Shop i Black Label Jakker samling på Canada Goose Outlet Butik.

Når du har fundet ud af hvilke Canada Goose jakke er rigtige for dig, tage et kig på samlingen sort etiket at vælge din favorit til den kommende vintersæson.

Jeg foretrækker den mere afdæmpet look af “black label” patch versus den oprindelige mere farvestrålende patch. De nye kvinder Rowan parka, dog kommer ikke i den “sorte mærke” version. Jeg kunne “specialordre” Rowan med en “sort etiket” patch? Eller kan jeg købe “black label” patch separat og har det knyttet af CG eller en autoriseret repræsentant? Behage lade mig kende så hurtigt som muligt, da det er den eneste hindring jeg ser til at købe denne nye, meget attraktive nye parka.

Jeg kan forstå din bekymring, mens shopping for Canada Goose. Jeg kan forsikre Dem om, vi er en autoriseret forhandler af Canada Goose og der er visse ting, du kan kigge efter inde i din Canada Goose jakke til at bevise det er faktisk en ægte pels. Inde hver Canada Goose jakke og tilbehør, canada goose jakke billig, der er et hologram mærke syet i. Andre forskelle, du kan finde i en falske pels er farver på logoet kan synes lidt off. For hvordan man kan surfe på nettet og Vær opmærksom på fake Canada Goose sælges, er du velkommen til at tjekke vores billige Canada Goose ikke findes indlæg.

Canada Goose mænd og Dame FW17 indsamling

Det er vigtigt at være meget opmærksomme på alle de funktioner, der udgør pelsen du overvejer at købe. Har en hætte? Lommer? canada goose jakke dame. Hvis ja, er de tilgængelige, når du er slid dine vandre rygsæk eller din klatring sele er gevind? Mens nogle detaljer kan synes triviel til at begynde med, gør de ofte en kæmpe forskel når i du er på farten.

Opførelsen af jakken er også vigtigt at bemærke. canada goose black label. Blandt outdoor entusiaster har fleece en enestående ry for at være yderst åndbar, undtagen de tykkere modeller. Først og fremmest, hvis du vil bruge din fleece jakke under øvelser som kræver meget cardio eller fysisk anstrengelse, er det vigtigt at vælge en åndbar første lag og en åndbar fleece indstilling. canada goose jakke herre. På grund af dette, tekniske børnetøj virksomheder arbejder på at udvikle strategier til at øge luftcirkulation i deres produkter til at give den bedste åndbarhed.

Den første måde er at designe en hybrid coat, der indeholder sidepaneler af åndbare materialer under armene. Ligesom den underarm ventts i nogle softshell jakker tillader dette luft at cirkulere lettere uden at kompromittere isolering.

Andre modeller har en tekstureret interiør, som genererer mellemrum mellem huden og tøjet for at tillade luft at cirkulere lettere og at evakuere sved.

Leave a comment